[U-Boot-Users] RE: link ?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[U-Boot-Users] RE: link ?

Vince Husovsky
Greetings,

After searching via Google, I found some threads that addressed this
issue. One in particular suggested to try linking with -n. After trying
this it appears that I am back to linking a usable image.

Regards,
Vince

-----Original Message-----
From: Wolfgang Denk [mailto:wd at denx.de]
Sent: Wednesday, November 06, 2002 6:19 PM
To: Vince Husovsky
Cc: u-boot-users at lists.sourceforge.net
Subject: Re: link ?

Dear Vince,

in message
<0BE0D2787ABCC64EAD43A8D6CC1BC84506A087 at Integrity1A.iointegrity.com> you
wrote:
>
> I added a library 'libdiags.a' to ppcboot and just reached a threshold
> that I was wondering if you could help me with?
...
> ppc_405-ld: ppcboot: Not enough room for program headers (allocated 2,
> need 3)

I've seen this before, and actually  we  have  the  same  problem  on
another  board  (W7OLMC  I  think).  I haven't found a way yet to fix
this.

Best regards,

Wolfgang Denk

--
Software Engineering:  Embedded and Realtime Systems,  Embedded Linux
Phone: (+49)-8142-4596-87  Fax: (+49)-8142-4596-88  Email: wd at denx.de
See us @ electronica 2002 in Munich, Nov 12-15, Hall A3, Booth A3.325



Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[U-Boot-Users] RE: link ?

Wolfgang Denk
Dear Vince,

in message <0BE0D2787ABCC64EAD43A8D6CC1BC84506A08C at Integrity1A.iointegrity.com> you wrote:
>
> After searching via Google, I found some threads that addressed this
> issue. One in particular suggested to try linking with -n. After trying
> this it appears that I am back to linking a usable image.

Works fine here, too, i. e. I don't see any of  these  linker  errors
any more, and the code still works on all tested systems.

Added to CVS.

Thanks!